Colourful
Sweet Touch

Navigation : this is a touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Love can't be forced.It comes naturally.


sing and dance with me ^^

lET'S DANCE!


Grazie
Basecode: Nurul AtiQah
Template by: Nida Javadd Malik
Re-Edited By: Nurul Asyiqin Bt Johar


Drama Inflakasta :3



Yo , yo ! Apa khabar semua ? xD meh lah dengar cerita kome , hah ? apa ?! korang taknak dengar cerita kome ? Heeeeeeew , zzzzzzzzzzzz . Gi tidurlah ~ 
Ehemm ! Begini ceritanya , pada pagi yg indah di SMK Pandan Indah :D patutnya hari ni kitaorang kena buat latihan untuk drama BM hari rabu ni :/ cikgu kasi masa sekejap je , tak sampai seminggu pun . Oh , lupa nak bagitau siapa mamber group aku xD hahaha . Ajlaa , Aisyah , Iskandar & Dika . Tup tup tengok-tengok aku dengan Aj je yg datang --' so hot ~ Kitaorang pun bercadanglah nak tunggu Iskandar dgan Aisyah dekat pondok . Dika ? emm , tk payah cakap lah . Aku dengan Aj panggil buat palau je -,- vonggok ! Macam cakap dengan orang pekak je .Tunggu punya tunggu , tengok-2 orang yg tak disangka datang tulah yg datang -,- rajin pulak doh Dika ni nak datang --' tapi .. latihan kitaorang tak menjadi pun ! sebab Aisyah dengan Iskandar tak datang , tak cukup orang ~ masa first subject tu budak-budak 2KAA2 semuaa bincang pasal BM kecuali kumpulan kitaorang dengan Iqmal -.- Paham-paham jelah lelaki ! Dorang gi main skate yg kecik tu --'  Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! malas nak story panjang-panjang senang senang cerita , kitaorang memang nak Haziq masuk group kitaorang . Aku dengan Aj pun suruhlah dia jumpa cikgu , nak tukar dengan Dika tu ! aku mmg tak boleh tahan dengan Dika tu --' Punya dup dap dup dap aku dengan Aj tungggu . Dorang masuk je kelas , aku dah tahu dah . Aku memang dah boleh agak dah . Tak dapat punya ahh ! masa tu kitaorang semua dah stress :'O Patutnya kitaorang pergi jumpa cikgu ramai-ramai baru feel ! ini tak . Masa tadarrus (Agama) tu , Aku dengan Aj nak jumpa cikgu BM pasal nak tukar orang tu . Cikgu nak marah ke hapee ke kitaorang memang dah tak kesah dah ! tup tup , cikgu takde dekat pejabat -,- adoii ~ terpaksa patah balik ke surau . Lepas habis taddarus tu , apa lagi masuk kelaslah . Aku dengan Aj ingatkan nak cari lagi cikgu tapi takde pun dekat pejabat , mungkin cikgu ada kelas kot ? Emm , then Fatin panggil kitaorang dia cakap cikgu ada dekat kelas sebelah punya sebelah punya sebelah :D kitaorang pun naiklahh . Buat drama dekat belakang kelas 2A4 ^^ nak masuk ke taknak . Hahaha , main tarik-tarik tangan bagai . Kemudian , kitaorang pun masuk .. Kitaorang bagitau tahu cikgu yang blah blah blah blah semuaa , lepas tu cikgu angguk ! cikgu cakap ok . Aku dah tak boleh berhenti gelak dah ! Happy gilerrr ! Aj ? tak payah cakaplah ! keluar je daripada kelas tu kitaorang nampak Haziq dengan Iskandar , kitaorang pun panggillah diorang . Perhh ! hyper betul budak dua orang ni --' over gila daripada kitaorang ! kalau ye pun tak payah lah nak buat dekat depan kelas 2A1 xD segann . Yang tak boleh blahnya masuk je kelas muka kitaorang ber-4 macam kerang busuk ! tau ? asyik sengih je 24 jam ^^ syukur Alhamdullilah . Lepas habis belajar sejarah tu tiba-tiba Haziq dengan Iskandar datang dekat meja kitaorang , kitaorang tak ajak pun sebuk nak datang xD bhahaha . Exited sangat nak buat drama ! Tapi gilerr syok berlatih dengan diorang --'' asyik gelakk jee . Budak-budak lain tengok semuaa cakap kitaorang gilaa :D jeles lettuw . 

#Hope kitaorang dapat buat yang terbaik untuk drama kali ini :) Aminn ! dan Fatin , jangan jeles lebih-lebih xD